Passersystem för alla typer av företag

Vi hjälper till med allt från enklare passersystem, där användare kommer in med en kod, till tungt krypterad avläsning av passerkort. Precis som med övriga teknikutvecklingen har även det här segmentet utvecklats. Stora tunga nyckelknippor är sedan länge ett minne blott, och i dag erbjuder vi väldigt användarvänliga och smidiga lösningar. Har du ett litet företag med få anställda på ett kontor? Då kan det räcka med ett enkelt molnbaserat passersystem. För den större organisationen lämpar sig passerkort eller krypterad mobil-upplåsning kanske bättre.

Vill du också minska din nyckelhantering?
Kontakta oss!

Kontakt

Passerkontroll med kontroll

Dagens moderna system innebär att du kan se vilka passerkort eller nycklar som är aktiva, och du kan till och med se vem som är inne på området eller i lokalerna vid en given tidpunkt. När du köper passerkontroll från oss kan du vara säker på att få kontroll. Vårt åtagande för denna tjänst är flexibelt. Vi kan sköta hela systemet med användarhantering och utskick av kort, eller så hjälper vi dig att själv kunna hantera det. För dig som inte ändrar användare så ofta, som bostadsrättsföreningar, kan det vara smidigt att låta oss sköta hanteringen.

Bild på en server med stöd för passerkontroll - FST Säkerhet

Bekymmersfri serverhantering

För dig som vill ha passerkontroll och upplåsning elektroniskt krävs det en server med användarhantering och övriga funktioner. Denna kräver regelbundet underhåll. Vi på Säkerhetsbolaget FST kan erbjuda server-hosting. Fördelen för dig är att vi sköter hård och mjukvaruuppdateringar, backuper och annat som är nödvändigt för att servern ska fungera optimalt. Vid varje given tidpunkt äger ni den data som finns, och slipper samtidigt höga driftkostnader på att hantera serverdatorer. Kontakta oss om du vill veta mer om denna tjänst.