Vår specialist installerar en porttelefon - FST Säkerhet

Är det mycket jobb att installera porttelefon?

För dig som behöver ha flera användare som kan hantera upplåsningen av en dörr krävs det idag väldigt lite. Porttelefonen kan enkelt kopplas på ert befintliga nätverk och enkelt programmeras att ringa era mobiltelefoner via internet.

Vi skräddarsyr en lösning för dig

Vi på Säkerhetsbolaget FST jobbar alltid flexibelt med våra kunder. Det innebär att det inte finns några produktlösningar som är satta i sten. Det vi levererar kommer utifrån en behovsanalys och en dialog med dig som kund, för att du ska få en teknisk lösning som stämmer med ditt behov. Om du har frågor eller önskemål gällande porttelefoni, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig. Klicka här för att komma till kontaktsidan.

Låt oss hjälpa dig få kontroll på dina besökare.
Kontakta oss!

Kontakt

Den nya tidens porttelefon

Precis som med våra andra tjänster erbjuder vi den senaste tekniken även när det gäller porttelefoni. Telefoni och hantering av passersystem kan ske via en app i smartphone. Eller varför inte kombinera med vår tjänst för kamera och få både ljud och bild i telefonen. Låt användaren se vem som kommer, och höra ärendet, oavsett vart du befinner dig i världen.

Mobil porttelefon - FST Säkerhet