Välj finanseringslösning efter behov

Med finansiering från oss slipper du som kund binda kapital. Du kan ha det senaste i teknikväg utan att det kräver en stor engångskostnad. Vi byter successivt ut tekniken för att hålla dig uppdaterad, samtidigt som kostnaden per betalningsperiod är den samma. Med finansiering från oss hyr du tekniken, och slipper därmed värdeminskningar som är en nackdel med teknik som du äger själv. Hyreskostnaden i vår lösning för finansiering är avdragsgill.

Vi samarbetar med DLL Finans när det gäller finansiering. Välj leasingavtal med betalperiod 24 till 60 månader. Du avgör om du vill ha fast eller rörlig ränta, samt om fakturan ska komma en gång i månaden eller en gång per kvartal. När leasingperioden är slut väljer du mellan att lämna tillbaka utrustningen, köpa loss den eller uppdatera avtalet och återigen få det senaste inom trygga tekniska säkerhetslösningar.

DLL - Financial Solutions Partner

Försäkring ingår

​I leasingkostnaden ingår försäkringsskydd utan värdeminskning. Eventuella skador täcks av en allriskförsäkring med en låg självrisk – 3000 kronor per skadetillfälle. Utrustningens värde skrivs inte ner under hyrestiden.