Bilden visar ett inbrottslarm installerat på ett företag - FST Säkerhet

Larm för företag – mer än bara inbrottslarm

När du tänker på ett inbrottslarm ser du kanske framför dig en sensor som sätter igång vid rörelse, glaskross eller liknande. Denna aktiverar en siren, och så kontaktas ett vaktbolag eller larmcentral. Det är det klassiska vad gäller larm. I vår värld räcker inte detta, utan skyddet bör kompletteras med förhindrande och avskräckande åtgärder. En person som tar sig in i dina lokalen hinner ofta orsaka skada innan väktare eller motsvarande är på plats. Det bästa är ju självklart om inbrottstjuven eller -tjuvarna aldrig ens tar sig in i lokalen.

Hur kan jag komplettera mitt inbrottslarm för företaget?

Vi jobbar alltid förebyggande. Med ett bra mekaniskt skydd blir det svårt att ta sig in. Galler och dörrar i lokalen som efter stängningsdags eller vid inbrottsförsök, fälls ner/stängs försvårar intrånget. När detta kompletteras med ett inbrottslarm ökar dina chanser att det stannar vid ett inbrottsförsök. Om inbrottet ändå är ett faktum har vi lösningar som fördröjer och distraherar inbrottstjuven tills väktare eller polis kommer. Exempel på lösning är dimgeneratorer som fyller lokalen med rök, kombinerat med ett kraftigt blinkande ljus och moderna sirener så blir tjuven desorienterad.

Vill du veta mer – ta kontakt

Kontakt
Mathias installerar ett skräddarsytt larm för klient - FST Säkerhet

Skräddarsydda larm för företag

Som leverantör av säkerhetslösningar och tjänster jobbar vi alltid med ett helhetstänkande och integrerar våra kunders olika system. Detta för god kontroll och ett enkelt handhavande. Alla verksamheter är dock olika, och det finns inte en lösning som passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid våra lösningar efter kundens behov. Vi fungerar även som rådgivare, så att du får hjälp att välja det inbrottslarm för företag som passar din verksamhet bäst. Kontakta oss här om du vill ha kontakt.