Övervakningskamera för övervakning av egendom och bevakning

Vilka typer av övervakningskamera finns det?

Det finns ett stort utbud av kameror i dag. Från vanliga övervakningskameror till intelligenta värmekameror. För dig som ska ha en kamera för övervakning kan det vara överväldigande att sätta sig in i tekniken. Vi på FST hjälper er gärna med att välja rätt övervakningskamera. Vid val av kamera finns det en del tänka på, som kvalitet, nätverksanslutning, optik med mera. Vår utgångspunkt är alltid kundens behov – det är onödigt att skaffa övervakningskameror med en teknik som är långt över ändamålet.

Hur är det med regler och förordningar?

Reglerna kring kameror är väldigt hårt styrda. Det kan krävas tillstånd för att få sätta upp kamera för övervakning, även fast det är i egna lokaler. För att veta vad som är tillåtet krävs kunskap om rådande juridiska bestämmelser, som kan vara väldigt tidsödande och krångliga att sätta sig in i. Som kund vill du förstås fokusera på din kärnverksamhet. Det kan du göra om du anlitar oss på FST för att styra upp din lösning för övervakningskamera. Vi hjälper dig med hela processen, från rådgivning till val av teknisk lösning och tillståndsansökan.

Vill du ha hjälp med detta?
Kontakta oss idag!

Kontakt

Vi hjälper dig med helheten

Vi vill alltid skapa en bra helhetslösning för våra kunder. Därför ser vi till så att våra kamerasystem kan erbjudas som en del av helhetslösningen för teknisk säkerhet, tack vare vår expertis kring integrerade säkerhetssystem. Tanken är att det alltid ska vara enkelt, tryggt och lättförståeligt att hantera våra tekniska lösningar. Samtidigt ska du som kund få full nytta av den senaste tekniken för att skydda din verksamhet. Läs mer om vårt integrerade tänkande här.