Söker du passagesystem till bostadsrättsförening? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har bra lösningar som underlättar för er som förening, och som tar till vara på den senaste tekniken. Läs mer om våra användarvänliga system här.

Det vinner du på passagesystem till bostadsrättsförening

Fysiska nycklar är ett krångel för många föreningar. Det här med hämtning och lämning, ifyllning av fysiska papper med mera är ett evigt krångel. Moderna elektroniska lösningar som styrs med kod, kort eller app i smartphonen är mer vår melodi. Och kanske er med? Låt det där med nycklar bli ett minne blott.

När kan vi som förening vinna på denna lösning?

Om ni har gemensamma utrymmen i föreningen, som behöver kunna låsas och kontrolleras, är detta en ypperlig lösning. Som sagt blir det smidigare att kunna använda smartphonen istället för fysiska alternativ. På detta sätt kan ni minska risken för borttappade nycklar.

Vilka andra produkter har ni som passar oss?

Bokningssystem är en annan smart grej. Dessa kan användas till tvättstugor, som du kan läsa mer om här. Men även uthyrning eller lån av bastu, släpvagn och andra praktiska saker löses enkelt på detta vis.

Vad mer har ni som företag att erbjuda?

Vi jobbar med säkerhet generellt, och det kan då innefatta allt inom säkerhet. Från passersystem till brandlarm, övervakningskameror och inbrottslarm. Vi är kort och gott en helhetsleverantör inom säkerhet. Du kan läsa mer om vårt företag här. Välkommen att ta kontakt med oss på FST Säkerhet redan idag.

Passagesystem till bostadsrättsförening