Bilden visar ett bokningssystem av tvättstuga genom mobiltelefonen - FST Säkerhet

Tvättstugebokning på användarvänligt sätt

En gång i tiden var papperskalender och blyertspenna det som avsågs med ett bokningssystem för tvättstuga. Senare kom lösningar där den boende flyttade en liten nyckel i en sorts mekanisk kalender. Båda dessa lösningar hör, tack och lov, till det förgångna. De bokningssystem vi erbjuder ger den boende möjlighet att boka via en hemsida eller mobilen. Precis som med andra lösningar för mobil kan det skickas ut tillfälliga koder, påminnelser och liknande. Exempelvis för när det är dags att lämna/hämta tvätt och liknande.

Vad mer kan bokningssystem för tvättstuga användas till?

Benämningen tvättstugebokning används för att det är enkelt att förklara vilken typ av system som avses. Funktionaliteten kan självklart användas till annat. Några exempel: hyr ut sporthall, erbjud bokning av bastu eller hobbylokal. Det är bara fantasin som sätter begränsningen.

Låt oss fixa ert bokningssystem. Kontakta oss!

Kontakt

Vilka är fördelarna med bokningssystem?

Först och främst slipper du som uthyrare mycket onödig administration. Du kan till stor del automatisera bokningarna. Samtidigt får du en bra översikt genom användarstatistik. Detta kan ligga till grund för åtgärder, som inköp av fler tvättmaskiner, ändrade öppettider eller liknande. För användarna/kunderna är det väldigt enkelt att sköta allt via nätet eller mobilen.

Bild på räknare, smidigare adminstration med ett bokningsssytem - FST Säkerhet

I bostadsrättsföreningar är det vanligt att ha gemensamma saker för uthyrning/lån, som till exempel släpvagnar och liknande. Det kan vara problematiskt att hålla ordning på alla gemensamma prylar utan att ha ett system för bokning. Med vår tjänst bringas ordning och redan, genom en elektronisk bokningstavla. Låt medlemmarna i bostadsrättsföreningen boka via internet, och slipp onödig administration.

Komplettera med lås och porttelefon

Vi har fler tjänster som passar dig som är BRF. Kolla exempelvis in alternativen porttelefon och låssystem. Vi är en helhetsleverantör av säkerhet, och jobbar flexibelt med kundanpassade lösningar. Kontakta oss här, så tar vi ett samtal och presenterar en lösning för ditt behov. Vi är vana vid att jobba med kunder som industrier, butiker, och även BRF. Vi levererar moderna digitala lösningar som är enkla att hantera. Människan i fokus, och tekniken anpassas därefter. Välkommen!