Tillbaka till alla jobb Sök tjänsten här

Om tjänsten

Säkerhetsbolaget FST, en arbetsplats där du kan känna dig som hemma. Vi letar nu efter dig som har gedigen erfarenhet inom säkerhetsbranschen och vill bli en del av en verksamhet där man bryr sig om människor.

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service och driftsättning av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. Vi söker dig som är erfaren inom larm och säkerhetsteknik med flera års yrkesvana, god teknisk förståelse och noggrannhet.

Som person värdesätter du ett gott kamratskap, är positiv och serviceinriktad. Du är lösningsorienterad med hög arbetsmoral och drivs av viljan att utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid hälsa och ett gott arbetsklimat och ser därför att du är en person som värdesätter din egen och dina kollegors hälsa och säkerhet samt står upp för orättvisor.

Vi är en nytänkande organisation med högt tekniskt kunnande och kundservice. Som säkerhetstekniker hos oss erbjuder vi dig att utvecklas på en arbetsplats med fokus på arbetsglädje och gemenskap.

Skallkrav:

B-körkort, Svenska, Engelska

Sök tjänsten här

Om Säkerhetsbolaget FST

Säkerhetsbolaget FST strävar efter att ge våra kunder en trygg upplevelse hela vägen. Vi erbjuder helhetslösningar inom larm och säkerhet för företag, kommuner och landsting, i Stockholm och i Dalarna.

Vi är en del av Sparc Group sedan 2022. Vi sätter det hållbara företagandet högt med målet att vara branschens mest konstruktiva och ansvarstagande samhällsaktör, nu och i morgon. Som grupp erbjuder vi installationsbranschens mest attraktiva, trygga och kompletta helhetserbjudande. För entreprenörer, av entreprenörer.